csm_Islandofven1080x1080white_2cb3127034 (1)
DSC01481

STRAND, BADPLATSER, STRÄNDER OCH BADBRYGGOR PÅ VEN I ÖRESUND

På Ven hittar man många fina stränder, badbryggor och platser.

Här är vår guide till några av de bästa och finaste!

CAMP VEN BEACH

Toppen läge på den vindskyddade sida av ön, med härlig badbrygga och massor av platser för att ligga i solen både på stranden och i gräset.

Här är gott om solstolar och bänker och det känns extra gott att det finns lekplats, kiosk, restaurang, lounge och bar precis intill beachen.

Strand och badplatsen för alla som gillar bra läge, en mera chill atmosfär och goda faciliteter runt om.

DSC01247-1
csm_DSC01558_76e2e3bd89

NORREBORG

För småbarnsfamiljer är Norreborg en av Vens bästa ständer. Lugnt vatten och långgrunt. Med sin vackra placering och otroligt fina sand är detta i särklass en av de bästa stränderna i Skåne. Det känns nästan som om man är utomlands. Närmaste maten hittar du på Strandkrogen, en kort promenad längs Husviksvägen.

KYRKBACKEN

Ven’s i särklass största och mest upptagna strand. Här badar många familjer och aktiviteten är hög. Närmaste maten hittar du en stenkast bort i hamnen med flera olika goda alternativ! Helt enkelt en okej strand för dig som inte bryr dig om lite liv runt omkring dig.

csm_DSC01764_e4b7eeb085
csm_DSC01749_56c8c964e2

KYRKBACKEN (ÖSTRA)

En av Ven's mysigaste stränder. För att komma hit svänger du vänster när du når botten av Kyrkbacken. Perfekt för dig som vill ha lite lugn och ro med med en bok och vara lite för dig själv.

STAE STRAND

En mysig liten strand för den lite mer erfarne och spontana badaren. Här är lite mycket stenar och inte särskilt lätt framkomligt, det ger såklart också en charm. Perfekt för den som vill ha ett snabbt dopp på turen runt Ven!

DSC01800
bäckviken_strand_

BÄCKVIKEN

Trevlig strand precis bredvid hamnen i Bäckviken. Nära till båtarna, hvensglasskiosken och Agne's Tapas.

Group 34

Ett lyxigt sätt att campa

Group 35

Kolla in vår Strandguide!

Group 26 (3)

Ven Cykeluthyrning