csm_information_cymbol_f9a69f8507-1
DSC04967

RESA TILL VEN MED BÅT & FÄRJA

Det finns många olika sätt att ta sig ut till oss på Ven med båt och färja.

Året runt tar vi emot gäster och resenärer från Sverige, Danmark och övriga världen. Oavsett var besökarna reser ifrån kommer de flesta fram till oss med en av de många dagliga avgångarna med Ventrafiken från Landskrona.

Under sommarhalvåret finns det ytterligare möjligheter med båtresor från Rungsted, Malmö, Helsingborg, Helsingör, Råå och Köpenhamn.

 

DSC04963-2

TILL VEN FRÅN DANMARK, SVERIGE och övriga världen

Året om når ni enkelt och smidigt vår härliga ö med Ventrafiken. På vintern erbjuds 9 dagliga avgångar och på sommaren ökas avgångarna upp till 15 turer.

Vägen till Landskrona från Danmark och Sverige är enkel med såväl egen bil, cykel eller tåg. Med Öresundståget från Köpenhamn kommer ni hela vägen fram till Ventrafiken på 1,5 timme och såklart går det mycket snabbare från Malmö, Lund och Helsingborg.

Helena Båt bild-1

MED BÅT OCH FÄRJA FRÅN SVERIGE TILL VEN

De flesta av våra svenska besökare åker hit via Landskrona och nyttjar de många dagliga avgånger med Ventrafiken. Under sommaren finns det även mysiga båtalternativ från Malmö, Råå och Helsingborg som kan ge en extra dimension till resan. 

Här finns  info och bokning för de svenska alternativen på vår "Res från Sverige" sida

DSC04939

FRÅN DANMARK TILL VEN

Härunder har vi har samlat de bästa resmöjligheter från Danmark till Ven.

Att Ven är svenskt märks inte på restiden från Köpenhamn och därför är Ven ett uppskattat resmål och starkt alternativ till Bornholm, Skagen och Samsö för många Köpenhamnare.

Hitta de bästa resalternativen här på vår "res från Danmark" sida

Group 34

Ett lyxigt sätt att campa

Group 35

Kolla in vår Strandguide!

Group 26 (3)

Ven Cykeluthyrning